Home   Guido de Brès   Nieuwsberichten   Start schooljaar

Geachte ouder(s)/ verzorger(s), beste leerling,

We hopen dat u/jij een goede vakantie hebt gehad waarin naast rust ook tijd was om nieuwe ervaringen op te doen. Degenen die ziekte, zorgen, verdriet of verlies hebben ervaren, willen we in het bijzonder Gods nabijheid toewensen.

Middels deze e-mail willen we u/jou laten weten wanneer de opening en de start van het nieuwe cursusjaar zal zijn. U treft hieronder de datum en tijd aan waarop het schooljaar geopend zal worden en wanneer de leerlingen voor het eerst weer op school verwacht worden:

1. Opening schooljaar: De opening van de nieuwe cursus vindt plaats op maandag 21 augustus in de Petrakerk van de Gereformeerde Gemeente in Hendrik-Ido-Ambacht (Kerkstraat 10). Deze bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot circa 21.00 uur. U/jij bent hartelijk uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen.

2. Start schooljaar/introductiedag brugklassen: De introductiedag van de brugklassers zal zijn op dinsdag 22 augustus. Sportkleding is noodzakelijk. De aanvangstijd verschilt per niveau (mavo/havo/vwo). De precieze indeling (ook qua tijden) vindt u in bijlage 1.
!!Let op: de brugklassers starten op woensdag 23 augustus om 10.25 uur i.p.v. 8.30 uur met hun lessen.

3. Start schooljaar overige klassen/leerjaren: De eerste lesdag van klas 2 t/m 6 zal zijn op woensdag 23 augustus. Alle leerlingen uit klas 2 t/m 6 worden die dag om 8.30 uur verwacht voor een mentorles. De precieze lesindeling vindt u in bijlage 2. De lessen starten om 10.25 uur met het 3e lesuur van het reguliere lesrooster.

Wat betreft de klasindeling: elk jaar ontvangen we voorafgaand aan de start van het nieuwe schooljaar vragen over de klasindeling. Het is voor de Guido onmogelijk om die te behandelen voordat de lessen starten. In één van de eerste schoolweken wordt altijd de mogelijkheid geboden om verzoeken in te dienen. We hopen op uw begrip daarvoor.

Bovenstaande informatie is ook op de ouder- en leerlingweb te vinden.

We hopen u/jou aanstaande maandagavond te ontmoeten bij de jaaropening.
Met vriendelijke groeten,


Locatiedirectie Guido de Brès


Voor al het bovenstaande geldt: Deo Volente.

 Bijlage 1 - Start schooljaar - introductiedag brugklassen – di 22 aug..pdf

 Bijlage 2 - Start schooljaar klas 2-6 – wo 23 aug..pdf