Home   Busabonnement Connexxion 2017-2018

Busabonnement Connexxion 2017-2018

Beste ouder(s), verzorger(s),

In samenwerking met vervoersbedrijf Connexxion bieden wij u de mogelijkheid om een aantrekkelijk geprijsd winterabonnement aan te schaffen. Het tarief is afhankelijk van het aantal dagen waarop gereisd wordt en het gekozen gebied; de scholier betaalt dus alleen voor het deel dat hij echt gebruikt! 

Na afloop van het schooljaar biedt de Stichting Materiële Steun de mogelijkheid om onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming aan te vragen uit het reisfonds. Meer informatie vindt u op onze website onder > Wartburg College > Stichting Materiële Steun > Reisfonds.

Bestellen in 5 eenvoudige stappen 

 1. Vul de keuze van het abonnement en de gegevens van de gebruiker in op het aanvraagformulier op de website van school. Voor de bestelling heeft u het 16-cijferig OV-chipkaartnummer nodig van de geldige (persoonlijke) OV-chipkaart van de abonnementgebruiker. Nog geen OV-chipkaart of verloopt deze binnenkort? Bestel dan eerst een OV-chipkaart via ov-chipkaart.nl.
 2. Na het invullen van het aanvraagformulier verzendt u dit direct naar de administratie van de school. Doet u dit alstublieft uiterlijk 8 oktober 2016. Voor aanvragen die na 8 oktober binnenkomen, kan niet gegarandeerd worden dat er vanaf de eerste schooldag gebruik gemaakt kan worden van het abonnement. De keuze van het abonnement wordt door de school doorgegeven aan Connexxion.
 3. Connexxion zorgt ervoor dat de scholieren  het gekozen abonnement tijdig op hun persoonlijke OV-chipkaart kunnen laden. U ontvangt de factuur van het abonnement via de school. De tarieven zijn exclusief € 15,00 administratiekosten.
 4. U ontvangt van Connexxion een mail,  op het opgegeven mailadres bij de bestelling,  dat het abonnement klaar gezet is voor gebruik en dat de bestelling opgehaald kan worden bij een OV-chipkaart ophaalautomaat. Er zit een ophaalautomaat aan de buitenkant van de bus.
 5. ​De scholier laadt het abonnement op hun persoonlijke OV-chipkaart en profiteert van een aantrekkelijk geprijsd abonnement.
   

Goed om te weten

 • De scholierenabonnementen hebben een eigen vaste ingangs- en einddatum.
 • De scholier is zelf verantwoordelijk voor een geldige persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto).
 • Defecten aan kaarten of verloren kaarten worden afgehandeld via ov-chipkaart.nl
 • Communicatie over de scholierenabonnementen loopt via de school met Connexxion
   

Heeft u vragen over de bestelprocedure of een andere vraag neemt u dan gerust contact op met de vervoerscoördinator van de school. Tel. 0180-72 66 64 of mgknobel@wartburg.nl

Met vriendelijke groet,
Wartburg College

 

Klik hier voor het aanvraagformulier
Klik hier voor de tarieven
Klik hier voor het overzicht van de centrumzones en de sterwaarden
Klik hier voor algemene informatie OV-chipkaart

 

Geplaatst op:  28-06-16

Overige nieuwsberichten