Naar de Revius

 

 

 

360 graden-tour met speurtocht

Bekijk je nieuwe school in de 360 graden-tour. Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Maak van deze letters twee woorden. Weet jij de oplossing? Stuur deze dan in via onderstaande button. 
 

 

Onze school 

Op de Revius staat de Bijbel centraal. Je leert hoe je je als christen in de wereld gedraagt. Elke morgen lezen we uit de Bijbel en vragen we om Gods zegen. Ook tijdens de lessen en projecten laten we onze inspireren door ons geloof. Want dat is onze basis! 

Ieder mens is uniek, jij dus ook! Op de Revius ontdek je welke talenten je van God hebt gekregen en mag je ze verder ontwikkelen. Zo kun je na de Revius een vervolgopleiding gaan doen die goed bij jou en jouw talenten past.

Voor elkaar

Revius is een kleinschalige school die veel te bieden heeft. Het thema ‘Voor elkaar’ kom je bij ons vaak tegen. Voor elkaar betekent dat je je veilig voelt op onze school en dat we er met elkaar voor zorgen dat je een fijne tijd op de Revius hebt. 

 

Kom bij ons kijken!

Online voorlichtingsbijeenkomst voor ouders
Op D.V. dinsdag 25 januari 2022 vond de voorlichtingsbijeenkomst voor ouders plaats. Bekijk deze hier terug.

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.wartburg.nl. 

De aanmelding dient vóór 15 maart 2022 bij ons binnen te zijn.

Van groep 8 naar Revius

Hey! Revius is een fijne school die veel te bieden heeft. Je kunt bij ons terecht voor mavo, havo en vwo. Ook hebben wij twee mooie praktijkvakken: Cultuurontdekkers en Techniekmakers! Kom je met ons kennismaken op onze ontdekavond of open dag?

Groetjes!
Dhr. D. Blom, directeur locatie Revius