Dit is Marnix

 

 


Van groep 8 naar Marnix

De Marnix is een fijne, christelijke school dicht bij huis, waar je je snel op je gemak voelt en waar iedereen elkaar kent. Doordat we alle soorten onderwijs aanbieden is er ook voor jou een plek.

Groetjes!

Dhr. E.M. van Nieuwaal, adjunct-directeur locatie Marnix

Onze school

Onze school telt ongeveer 770 leerlingen en is gevestigd aan de rand van het Leerpark in Dordrecht. Leerlingen komen meestal op de fiets uit Dordrecht of van verder weg. Ook al is deze school groter dan de basisschool waar je nu op zit, je zult merken dat je je bij ons snel op je gemakt voelt. Het gebouw is heel overzichtelijk en doordat er veel glas is gebruikt is het licht en doorzichtig. Heb je zin om je in de pauze even te ontspannen, dan kan dat in de voetbalkooi of achter de tafeltennistafel. Je zult je snel thuis voelen! Bezoek onze open dag om de sfeer te proeven.

Speciaal voor jou

De stap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs is soms best spannend. Om je in het eerste jaar te helpen, zijn er derdejaars leerlingen opgeleid tot peer leader om je wat op weg te helpen met schoolzaken. 

Je kunt op de Marnix terecht voor alle soorten onderwijs, zowel voor praktijkonderwijs, vmbo basis-, kader-, gemengde en theoretische leerweg, havo, vwo en gymnasium. Wij bieden het allemaal! 

Kom bij ons kijken!

Open dag
Vanaf woensdag 20 januari 2021 staat op deze pagina het Open Dag materiaal van de Marnix klaar. Neem online een kijkje in onze school via de 360 graden tour en bekijk leuke filmpjes over bijvoorbeeld onze vakken. Daarin stellen de docenten zich graag aan je voor! Zo kom je alles te weten over jouw nieuwe school.

Voorlichtingsavond voor ouders
Dinsdag 26 januari 2021: start 19:45 uur

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.wartburg.nl

De aanmelding dient vóór 15 maart 2021 bij ons binnen te zijn.