Kleinschalig en een goede sfeer!

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! Marnix is een kleinschalige locatie van het Wartburg College in Dordrecht. We vinden het belangrijk dat jij het goed hebt op onze school. Daar doen we van alles aan. Concreet betekent dat veel aandacht voor jou, een prettige sfeer en korte lijntjes tussen docenten, leerlingen en ouders.

Natuurlijk kom je bij ons om te leren. Je bent hiervoor bij ons aan het goede adres! We zorgen ervoor dat niet alleen je kennis groeit, maar werken ook met elkaar aan allerlei vaardigheden.

Kleurrijk en gezond!

Er is van alles te vertellen over onze school. Twee dingen springen er voor ons uit. Als eerste is onze school een kleurrijke school. Bij ons geen saaie, grijze wanden, maar afbeeldingen, foto’s en spreuken die van alles met onze school te maken hebben.

Het tweede is dat we graag een gezonde school willen zijn. Gezondheid is een breed begrip: gezonde voeding, gezonde omgangsvorming, gezond bewegen en op een gezonde manier aan de slag met je talenten. Het hoort allemaal bij een Gezonde School. Ook zijn wij een rookvrije school.