Revius: voor elkaar

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! Revius is een kleinschalige school die veel te bieden heeft. Het thema ‘Voor elkaar’ kom je bij ons vaak tegen. Dit betekent dat we graag met elkaar samenwerken binnen een veilige omgeving. Zo kun jij goed presteren en je talenten ontwikkelen.

Betrokken

Samen kun je meer: daar zijn we van overtuigd. Daarom werken we actief met elkaar samen en zijn we betrokken op elkaar en op de wereld waarin we leven. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat juniormentoren nieuwe leerlingen in hun eerste jaar begeleiden. Zo voel je je snel thuis op school. Ook werken we aan een veilige en prettige sfeer waarin iedereen wordt gezien en zichzelf mag zijn. De betrokkenheid op de samenleving komt duidelijk naar voren in onze Maatschappelijke Stages. De afgelopen jaren hielpen leerlingen bijvoorbeeld bij het klaarmaken van pakketten voor de voedselbank en het knutselen met vluchtelingen.

Vormend

We geloven dat iedere leerling een uniek schepsel van God is. Dit komt terug in alles wat we doen. Bijvoorbeeld als we je vertellen over God en de Bijbel. Maar ook als we met elkaar nadenken wat het is om christen in deze wereld te zijn. Hoe ga je bijvoorbeeld om met internet, nieuws en sociale media?

Toekomstgericht

Bij ons leer je niet alleen voor een cijfer. Je leert voor het leven. Je krijgt daarom bij ons alle ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Ook zorgen we ervoor dat wat je leert aansluit bij de praktijk en geven we extra aandacht aan Engels.