Een uniek boek over een unieke school

50 jaar Guido - 25 jaar Wartburg

 
De Guido de Bres bestaat dit jaar vijftig jaar. De Guido was in Nederland de eerste school voor reformatorisch voortgezet onderwijs. Tegelijk is het dit jaar 25 jaar geleden dat de fusie van de Guido met de Revius, de Swaef en het Marnix tot stand kwam. Sindsdien zijn deze scholen één binnen het Wartburg College.
 
Dit alles mag natuurlijk niet onopgemerkt passeren. Daarom organiseert de Guido in september van dit jaar een grote reünie voor (oud-)leerlingen en (oud-)docenten, en belegt de school een congres over de onderwijsvisie die de lessen op de Guido altijd heeft geschraagd. En er komt, in december van dit jaar, een boek over de geschiedenis van Guido en Wartburg. De titel ervan luidt: Een veilig huis voor christelijke vorming, en het is geschreven door oud-leerling en oud-docent dr. Bart Jan Spruyt. Het boek zal in december op een speciaal symposium worden aangeboden.
 
Klik hier voor meer informatie over het jubileumboek.
 
Sponsoren
 
U kunt nu uw (bedrijfs)naam verbinden aan dit unieke 
jubileumboek. De hiernaast genoemde sponsorpakketten geven u een beeld van de mogelijkheden tot sponsoring. Bent u hierin geïnteresseerd of heeft u vragen? Dan kunt u mailen naar: 
jubileumboek@wartburg.nl.