Aanbod Wartburg Academie 2021/2022

Geachte ouder(s)/verzorger(s), 

Ook dit schooljaar heeft het Wartburg College weer een aanbod met masterclasses en cursussen vanuit de Wartburg Academie. U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een masterclass of cursus!

Via de website van de Wartburg Academie (academie.wartburg.nl) kunt u het aanbod zien en bij interesse inschrijven. U vindt daar ook inhoudelijke informatie over de masterclasses en cursussen, de data en de kosten die daaraan zijn verbonden. Het aanbod bestaat o.a. uit masterclasses over Jodendom & Hebreeuws, Nederlands-Indië en Duurzaamheid, ook worden er diverse fotografiecursussen aangeboden.

De masterclasses en cursussen staan open voor iedereen die interesse heeft, dus kom gerust met vrienden, familie of bekenden!

Hoe meld ik mij aan voor een masterclass?

  1. Ga naar academie.wartburg.nl (geen ‘www.’ ervoor)
  2. Klik op de button ‘masterclasses’ of ‘cursussen’.
  3. Op de volgende pagina ziet u een overzicht met de masterclasses/cursussen. Wanneer u op een masterclass of cursus klikt, verschijnt er inhoudelijke informatie en de data van de masterclass.
  4. Klik bij de masterclass/cursus van uw keuze op ‘inschrijven’.
  5. In het volgende scherm vult u uw gegevens in. Na het invullen van de gevraagde gegevens klikt u op ‘inschrijven’ en de inschrijving is voltooid.