Actiemarkt Marnix - Save the date!

Zoals u wellicht al gehoord hebt, gaat de Marnix participeren in het Young Ambassadors-programma van stichting Woord & Daad (W&D). Voor de komende jaren gaat het om de financiële ondersteuning van een christelijke school in Guatemala. Een groep leerlingen (ambassadeurs) zal die school rond de meivakantie in 2020 bezoeken onder begeleiding van een medewerker van W&D en YA-docent Arjan Stam. Een belangrijke taak van de ambassadeurs is het organiseren en promoten van activiteiten met als doel het ophalen van geld voor de school in Guatemala.

In het kader van dit goede doel organiseren onze ambassadeurs op D.V. vrijdag 14 februari a.s. een Winterfair op de Marnix. We vragen u om deze datum alvast in de agenda te noteren. De leerlingen zullen hun uiterste best doen om er een bruisende en gezellige markt van te maken. Daarbij rekenen zij natuurlijk op uw komst! De Winterfair zal gehouden worden van 17.00 uur tot 21.00 uur in de Marnix.

Via de volgende link kunt u alvast kennismaken met onze ambassadeurs of (nog mooier) hen sponsoren: https://www.woordendaad.nl/acties/wartburg-marnix/

De Goede Doelen Commissie & de Young Ambassadors