Afsluiting actie voor Woord en Daad 

Dankbaar en trots, met die woorden kijken we terug op de acties voor Woord en Daad van de afgelopen tijd.

Na een periode van voorbereiding door de collega’s met de leerlingen en een positieve bijdrage door de leerlingencommissie was het op 28 april eindelijk zover. De actiedagen waren nog niet begonnen of het geld begon binnen te stromen op de actiepagina’s van de verschillende klassen.

Prachtig om te zien hoe er via de diverse soorten acties steeds meer sponsorgeld binnenkwam. Geweldig ook om het enthousiasme bij leerlingen en collega’s te zien. En dat alles onder de nog steeds geldende coronamaatregelen. Petje af ook voor de mensen die verantwoordelijk waren voor de organisatie en de planning van alle activiteiten. Lof voor de aanspreekpunten per klas die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Dank ook aan de mensen van Woord en Daad die achter de schermen en door middel van presentaties hun bijdrage hebben geleverd.

Dankbaar dat alles zo goed is verlopen en voor het behaalde resultaat. Tijdens een officiële afsluiting van de actie op 26 mei is het opgehaalde bedrag van € 31.573,39 overhandigd aan de contactpersoon van W&D, Gerwin van Muilwijk.

Trots zijn we op alle leerlingen die deze variëteit aan activiteiten bedacht hebben en voor de uitvoering gezorgd hebben. Sommigen gebruikten daar zelfs de nacht voor.

Trots ook op alle collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt en trots op alle gulle gevers die mede gezorgd hebben voor het prachtige eindresultaat.

En tenslotte dankbaar naar God toe, die ons in staat heeft gesteld om op deze wijze iets te kunnen betekenen voor onze medemensen in Benin die het zoveel minder hebben dan wij.

Nogmaals iedereen hartelijk bedankt voor deze geweldige actie.