Gala leerjaar 4 - 24 mei 2019

Na weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Rond 19.00 uur kwamen de eerste leerlingen al bij school aan. De rode loper lag klaar en de ‘champagne’ stond ingeschonken. De aula was sfeervol verlicht en versierd.

Ook dit jaar werden verschillende leerlingen met bijzonder vervoer naar school gebracht. We hebben van alles voorbij zien komen, oldtimers, maar ook snelle Porsches. Een aantal leerlingen had zelfs een limousine gehuurd. Iedereen zag er prachtig uit. De mooiste jurken en pakken zagen we voorbij komen. Vooral sommige dames hadden veel werk gemaakt van hun kapsel!

Nadat collega Kramer iedereen had verwelkomd, werden de drankjes en hapjes klaargezet en konden er op verschillende plekken in de aula leuke foto’s worden gemaakt. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt, ook door de collega’s. Gedurende de avond zijn er ook wat spellen gedaan door o.a. leerlingen uit klas 4gp1. Marianne van der Knijff heeft een zelfgeschreven gedicht voorgedragen en de leerlingen werden ook nog verrast door een lied van enkele collega’s. Ook is er een verkiezing gehouden voor de best geklede dame en heer. Caren Boudewijn en Jan Seip vielen in de prijzen. We kijken terug op een zeer geslaagde avond.