Kerstdiner met de buurt

 
Op D.V. 17 December 2019 zal er op de Guido de Brès een kerstdiner worden gegeven aan de 55+’ers uit de omgeving van de school. Dit wordt net als elk jaar georganiseerd door de klas bedrijfseconomie van vwo 5.
 
Voor veel mensen is dit een uitgelezen mogelijkheid om bij elkaar te komen, gezellig met elkaar te kunnen eten en een praatje te houden met mensen. We krijgen ieder jaar weer positieve reacties van de gasten en we hebben dan ook weer heel veel zin om het te mogen organiseren. 
Tijdens de avond hopen we de gasten een heerlijk driegangen keuzemenu voor te schotelen. Het voorgerecht bestaat uit verschillende soorten soep. Als hoofdgerecht hebben we varkenshaas en kip- en zalmfilet. Als toetje hebben we een klassieke vlaflip of schepijs.
 
Wij willen de gasten het een en ander meegeven over wat het kerstfeest voor ons inhoudt. Het is niet zomaar een feest van samenzijn en lekker eten, maar het gaat bovenal natuurlijk om de geboorte van Jezus. Een paar leerlingen zal onder het eten ook gezellige muziek spelen die hierbij past. Er zal gecollecteerd worden voor stichting Noah’s Ark. Zoals ieder jaar zal een groep mensen naar Oeganda reizen om daar te gaan helpen.
 
Klas vwo 5 bedrijfseconomie