Openstaande vacatures

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Met het nieuwe cursusjaar in zicht, willen we graag de openstaande vacatures bij u onder de aandacht brengen. Momenteel zoeken we op iedere locatie nog docenten voor diverse vakken. Het onderwijs kampt met een ernstig lerarentekort en dat merken wij ook! Kent u iemand die graag in het onderwijs wil werken of een overstap binnen het onderwijs overweegt? Dan willen wij u vragen de vacatures in uw netwerk onder de aandacht te brengen.

Werken in het reformatorisch onderwijs is voor veel docenten een roeping. Wat is er mooier en meer betekenisvol dan leerlingen niet alleen kennis en vaardigheden bijbrengen, maar ze vooral ook mogen te wijzen op de enige weg tot behoud die er is in de Heere Jezus Christus. We merken dat juist voor ‘zij-instromers’ het deze roeping is die hen op het spoor zet van een baan in het onderwijs. Zo hebben veel docenten eerst een maatschappelijke carrière gehad voordat zij bewust de overstap naar het onderwijs maakten.

Een veel gehoorde opvatting is dat in het onderwijs weinig verdiend wordt. In het Voortgezet Onderwijs start een docent met een minimum salaris van circa €2.800,- en kan hij of zij doorgroeien naar een salarisniveau van €5.200,- met zelfs verdere doorgroeimogelijkheden naar een salarisniveau van €5.700,-. Daarnaast is sprake van een goede begeleiding voor startende docenten, wordt de studie voor een bevoegdheid voor het onderwijs door ons betaald, hebben we een goede pensioenregeling en zijn er regelingen voor persoonlijke ontwikkeling. Tevens worden faciliteiten zoals een laptop ter beschikking gesteld. En natuurlijk heeft het onderwijs ook het voordeel van de extra vakantiedagen ten opzichte van het werk buiten het onderwijs.

Mochten u meer informatie willen over werken in het onderwijs of werken binnen het Driestar-Wartburg College, dan bent u van harte welkom. U kunt daarvoor contact opnemen met mw. Annet Kik, hoofd personeelszaken, via emailadres vacatures@wartburg.nl

U kunt hier het actuele vacatureoverzicht bekijken. Deze link kunt u ook delen in uw netwerk.

Met vriendelijke groet,
Afdeling Personeel & Organisatie