Print- en kopieertegoed opwaarderen via iDEAL

Voor het printen en kopiëren op school betalen de leerlingen een bedrag per afdruk: een zwart/wit afdruk kost vijf cent, een kleurenafdruk kost vijftien cent. Dit wordt afgeschreven van hun printtegoed. Het tegoed kunnen ze opwaarderen door contant te betalen bij de balie van de mediatheek. Vanaf nu kunnen ze het tegoed ook opwaarderen via iDEAL. Met deze nieuwe manier van opwaarderen willen we de hoeveelheid contant geld in de school verminderen.

Hoe werkt het? De leerling logt in op https://wartburg.mynetpay.nl, klikt op Opwaarderen en kiest het gewenste bedrag (vanaf € 5). Daarna volgt de gebruikelijke afhandeling via iDEAL. De leerling kan er ook voor kiezen om u als ouder toegang te geven door een ouder-wachtwoord in te stellen. U als ouder/verzorger logt dan in met het e-mailadres van uw zoon/dochter en het door hem/haar ingestelde ouder-wachtwoord. Vervolgens kunt u het printtegoed opwaarderen vanaf uw eigen rekening. Ook kunt u hier zien welke afdrukken gemaakt zijn en wat de kosten daarvan zijn.

Als uw zoon/dochter al een printtegoed heeft staan, dan blijft deze uiteraard behouden. Bij een wisseling van locatie gaat het tegoed gewoon mee. En is het tegoed (minimaal € 5) nog niet op bij vertrek van het Wartburg College, dan kan de leerling in MyNetPay om restitutie vragen; het geld wordt dan teruggestort.