Rooster ophalen rapporten en inleveren van de schoolboeken

D.V. woensdag 17 juli worden de leerlingen op school verwacht voor het ophalen van hun rapport en het inleveren van de schoolboeken. Het rooster voor deze dag vindt u hier.

Voor het inleveren van de boeken zal de boekenleverancier Van Dijk (per e-mail) een inleverlijst versturen. De boeken die daarop vermeld staan, moeten met de lijst persoonlijk bij de medewerkers van VanDijk.nl worden ingeleverd: compleet, in goede staat en ongekaft. De boeken worden dan gescand. Wilt u ervoor zorgen dat thuis kaftpapier en losse blaadjes al verwijderd zijn?

Aan het eind van de inleverdag krijgt u een e-mail van Van Dijk waarin staat hoe de inlevering beoordeeld is. Ook wordt hierin een schadebedrag vermeld wanneer er boeken niet ingeleverd zijn of, vanwege ernstige beschadigingen, niet ingenomen zijn. Medewerkers van Van Dijk beoordelen de schade. Verlies of beschadiging van de boeken komt voor rekening van ouder(s)/verzorger(s).

Als een boek niet ingeleverd is omdat het kwijt is, maar het boek wordt alsnog gevonden, kan het tot 1 augustus 2019 naar Van Dijk opgestuurd worden. Dit kan naar:

Van Dijk
Afdeling Inleveringen
Postbus 23
8260 AA Kampen

Het is bij het versturen van groot belang dat een kopie van de inleverlijst meegestuurd wordt, zodat Van Dijk over de juiste gegevens beschikt. Verder adviseren wij u om het verzendbewijs enige tijd te bewaren, zodat u bewijs heeft dat het boek echt verzonden is.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via inforevius@wartburg.nl.