Speciale aanbieding: fruit op school voor een spotprijs!

Ziet u ook het belang van gezonde en verse voeding? Op de Marnix is hier aandacht voor. In het winkeltje vinden we heerlijke verse producten. Vrijwilligers en PrO-leerlingen maken smakelijke broodjes, verse soep, lekkere tosti’s en frisse smoothies. De producten worden zeer gewaardeerd, in het winkeltje wordt goed verkocht. Steeds meer ouders kiezen ook voor schoolfruit.

Wenst u dat uw kind op school geniet van een lekkere banaan, frisse appel of geperst sinaasappelsap? Sluit dan een fruitabonnement af. Voor 25 euro per schooljaar (inclusief BTW) mag de leerling tweemaal per week fruit afhalen in het winkeltje. Uw kind kiest zelf op welk moment. Dit jaar nieuw: ook een glas vers geperst sinaasappelsap hoort bij de keuzemogelijkheid. Vanaf volgend schooljaar is het niet langer mogelijk om een losse beker sap te kopen, het gaat enkel via het abonnement. Een luxe lekkernij voor een spotprijs. Al het fruit wordt wekelijks geleverd door Verswinkel ‘In de Bogaard’ uit Dordrecht. Gezond, goedkoop en goed!

Aanmelden is eenvoudig: stuur een e-mail naar gezondeschoolmarnix@wartburg.nl en geef de naam van de leerling en de adresgegevens door. U ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. De factuur volgt in het nieuwe schooljaar. De leerling kan na de zomervakantie, enkel door het noemen van zijn/haar naam, fruit of sap afhalen.

Had uw zoon/dochter afgelopen schooljaar een fruitabonnement? Vermeldt u dit dan bij de aanmelding. U krijgt korting. In plaats van 25 euro betaalt u 17,50 euro. Dit is een compensatiemaatregel in verband met de scholensluiting door corona.


Met vriendelijke groet, 
Team 'Gezonde School'