Naar het Wartburg

Leuk dat je overweegt om naar het Wartburg te komen! Het Wartburg College is een school voor reformatorisch onderwijs. Dat bekent dat het onderwijs op onze school gegeven wordt in lijn met wat de Bijbel en de belijdenisgeschriften ons leren: we geven onderwijs waarin de Heere geëerd wordt. Samen met ouders, kerk en school dragen we de verantwoordelijkheid om met elkaar God te zoeken en te dienen. Er is aandacht voor het geloof. In de praktijk laten we zien dat we christen zijn en hebben we respect voor elkaar.

Digitale voorlichtingsavonden

Op iedere locatie houden we een online voorlichtingsbijeenkomst voor ouders waar u meer informatie krijgt over de school, niveaus en andere belangrijke aspecten. Ook kunt u hier uw vragen stellen. Hieronder de data op een rijtje.

Dinsdagavond 26 januari - locatie Marnix - Start 19.45 uur
Donderdagavond 28 januari - locatie Guido de Bres - Start 19.45 uur
Dinsdagavond 2 februari - locatie De Swaef - Start 20.00 uur
Dinsdagavond 9 februari - locatie Revius - Start 19.30 uur

Inschrijven is niet nodig. We publiceren op de avond zelf hierboven de link naar de online bijeenkomst.

Online open dagen

Het is zover! We verwelkomen je graag op onze online open dag. Neem online een kijkje in jouw nieuwe school via de 360 graden tour en bekijk leuke filmpjes over bijvoorbeeld onze vakken. Daarin stellen de docenten zich graag aan je voor! Zo kom je alles te weten over jouw nieuwe school.

Vier locaties