Dit is Beroepencollege De Swaef

 

 


Van groep 8 naar De Swaef

De Swaef is een bijzondere locatie van het Wartburg College. We noemen onszelf ook wel het Beroepencollege. De naam zegt het al: bij ons staat de praktijk centraal. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Van harte welkom!
C.J. Hoekman, directeur De Swaef

Onze school

Op het Beroepencollege De Swaef kun je kiezen uit drie leerwegen van het vmbo: de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg. Naast de gewone G bieden we ook G-PLUS aan. De Swaef heeft ongeveer 600 leerlingen.

Beroepencollege

Leren op het Beroepencollege is echt wat anders dan op andere vmboscholen. Vanaf de eerste dag ga je aan de slag in de praktijk!Je kunt bij ons kiezen uit drie technische profielen: Bouwen, Wonen & Interieur, Produceren, Installeren & Energie en Mobiliteit & Transport. Deze profielen worden gegeven in onze nieuwe techniekgang.  Ook kun je kiezen voor de profielen Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen. In het eerste jaar maak je kennis met al deze profielen.

Kom bij ons kijken!

Open dag
Vanaf woensdag 20 januari 2021 staat op deze pagina het Open Dag materiaal van De Swaef klaar. Neem online een kijkje in onze school via de 360 graden tour en bekijk leuke filmpjes over bijvoorbeeld onze vakken. Daarin stellen de docenten zich graag aan je voor! Zo kom je alles te weten over jouw nieuwe school.

Voorlichtingsavond voor ouders
Dinsdag 2 februari 2021: start 20:00 uur.

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.wartburg.nl

De aanmelding dient vóór 15 maart 2021 bij ons binnen te zijn.