Naar Beroepencollege De Swaef

 

360 graden-tour met speurtocht

Bekijk je nieuwe school in de 360 graden-tour. Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Maak van deze letters een woord. Weet jij de oplossing? Stuur deze dan in via onderstaande button. 

Onze school

Op het Beroepencollege De Swaef kun je kiezen uit drie leerwegen van het vmbo: de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg. Naast de gewone G bieden we ook G-PLUS aan. De Swaef heeft ongeveer 600 leerlingen.

Beroepencollege

Leren op het Beroepencollege is echt wat anders dan op andere vmboscholen. Vanaf de eerste dag ga je aan de slag in de praktijk!Je kunt bij ons kiezen uit drie technische profielen: Bouwen, Wonen & Interieur, Produceren, Installeren & Energie en Mobiliteit & Transport. Deze profielen worden gegeven in onze nieuwe techniekgang.  Ook kun je kiezen voor de profielen Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen. In het eerste jaar maak je kennis met al deze profielen.

Kom bij ons kijken!

Woensdag 16 november 2022, 14.00  - 17.00 uur en
18.30 - 21.30 uur

Open middag en avond

Dinsdag 17 januari 2023, 19.45 uur
Voorlichtingsbijeenkomst

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.driestarwartburg.nl. Aanmelden kan vanaf 15 januari 2023.

De aanmelding dient vóór 15 maart 2023 bij ons binnen te zijn.

Van groep 8 naar De Swaef

De Swaef is een bijzondere locatie van het Wartburg College. We noemen onszelf ook wel het Beroepencollege. De naam zegt het al: bij ons staat de praktijk centraal. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Van harte welkom!
C.J. Hoekman, directeur De Swaef