Onze school

Onze school telt ongeveer 770 leerlingen en is gevestigd aan de rand van het Leerpark in Dordrecht. Leerlingen komen meestal op de fiets uit Dordrecht of van verder weg. Ook al is deze school groter dan de basisschool waar je nu op zit, je zult merken dat je je bij ons snel op je gemakt voelt. Het gebouw is heel overzichtelijk en doordat er veel glas is gebruikt is het licht en doorzichtig. Heb je zin om je in de pauze even te ontspannen, dan kan dat in de voetbalkooi of achter de tafeltennistafel. Je zult je snel thuis voelen! Bezoek onze open dag om de sfeer te proeven.

Speciaal voor jou

De stap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs is soms best spannend. Om je in het eerste jaar te helpen, zijn er derdejaars leerlingen opgeleid tot peer leader om je wat op weg te helpen met schoolzaken. 

Je kunt op de Marnix terecht voor alle soorten onderwijs, zowel voor praktijkonderwijs, vmbo basis-, kader-, gemengde en theoretische leerweg, havo, vwo en gymnasium. Wij bieden het allemaal! 

Kom bij ons kijken!

Online open dag


Helaas dit jaar geen fysieke open dag in de school. Daarom hebben we een 360 graden tour gemaakt zodat je toch digitaal een kijkje kunt nemen in de school. Bekijk de filmpjes in de tour of op deze pagina en leer zo de docenten alvast kennen. Doe je mee aan de speurtocht in de tour? Er zijn in de verschillende ruimtes letters verstopt.

Online voorlichtingsbijeenkomst voor ouders


Op dinsdag 26 januari 2021 vond de online voorlichtings-bijeenkomst voor ouders plaats. Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Dat kan in het boekje met Onderwijsinformatie.

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.wartburg.nl. 

De aanmelding dient vóór 15 maart 2021 bij ons binnen te zijn.

Van groep 8 naar Marnix

De Marnix is een fijne, christelijke school dicht bij huis, waar je je snel op je gemak voelt en waar iedereen elkaar kent. Doordat we alle soorten onderwijs aanbieden is er ook voor jou een plek.

Groetjes!

Dhr. E.M. van Nieuwaal, adjunct-directeur locatie Marnix