Onze school 

Op de Revius staat de Bijbel centraal. Je leert hoe je je als christen in de wereld gedraagt. Elke morgen lezen we uit de Bijbel en vragen we om Gods zegen. Ook tijdens de lessen en projecten laten we onze inspireren door ons geloof. Want dat is onze basis! 

Ieder mens is uniek, jij dus ook! Op de Revius ontdek je welke talenten je van God hebt gekregen en mag je ze verder ontwikkelen. Zo kun je na de Revius een vervolgopleiding gaan doen die goed bij jou en jouw talenten past.

Voor elkaar

Revius is een kleinschalige school die veel te bieden heeft. Het thema ‘Voor elkaar’ kom je bij ons vaak tegen. Voor elkaar betekent dat je je veilig voelt op onze school en dat we er met elkaar voor zorgen dat je een fijne tijd op de Revius hebt. 

 

Kom bij ons kijken!

Online open dag

Helaas dit jaar geen fysieke open dag in de school. Daarom hebben we een 360 graden tour gemaakt zodat je toch digitaal een kijkje kunt nemen in de school. Bekijk de filmpjes in de tour of op deze pagina en leer zo de docenten alvast kennen. Doe je mee aan de speurtocht in de tour? Er zijn in de verschillende ruimtes letters verstopt.

Online voorlichtingsbijeenkomst
Kijk hier de voorlichtingsavond van de Revius terug

Aanmelden

Uw kind aanmelden voor het Wartburg College? Dat kan digitaal via aanmelden.wartburg.nl. 

De aanmelding dient vóór 15 maart 2021 bij ons binnen te zijn.

Van groep 8 naar Revius

Hey! Revius is een fijne school die veel te bieden heeft. Je kunt bij ons terecht voor mavo, havo en vwo. Ook hebben wij twee mooie nieuwe vakken: Cultuurontdekkers en Techniekmakers! Kom je met ons kennismaken op onze ontdekavond of open dag?

Groetjes!
Dhr. D. Blom, adjunct-directeur locatie Revius